Είδαμε για πρώτη φορά εικόνες των εννοιών x nike air max 1 “Παρασκευή” τον Ιανουάριο, όταν αποκαλύφθηκε ως μέρος του ευρύτερου “ώριμου” Συλλογή, και τώρα φαίνεται ότι βρισκόμαστε πιο κοντά σε μια ημερομηνία κυκλοφορίας. Στο πλαίσιο των εορτασμών της 35ης επετείου για το AM1, αυτά τα ζεύγη είναι ειδικές εκδόσεις και είναι απολύτως γεμισμένα με χαρακτηριστικά premium που οι συλλέκτες μεταξύ μας βλέπουν ήδη.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία, ο Deon Point (Concepts Creative Director) δήλωσε ότι “η Nike ήταν ένας απίστευτος συνεργάτης στις έννοιες. Μαζί, η συνεργατική μας ιστορία μιλάει για τον εαυτό του και αποφασίσαμε να εργαστούμε για το Air Max 1, ένα προσωπικό αγαπημένο. Θέλαμε να τιμήσουμε πλήρως το ασεβές πνεύμα της Nike από την προέλευσή του στη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα. ”

Έννοιες x nike air max 1 ώριμο
Το TBCGET κοινοποίησε όταν πέφτει αυτό το προϊόν

Ειδοποίησέ με

Διατίθεται στους μεταπωλητές

Εικόνα μέσω της ConceptSConcepts x Nike Air Max 1 “Παρασκευή”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το ίδιο το πάνινο παπούτσι σκάβει στον πολιτισμό και το ύφος στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και πολύ πιο συγκεκριμένα τα μουσικά φεστιβάλ σε εκείνη την εποχή. Σκεφτείτε τα σημάδια της ειρήνης, το M65 Parkas και το Flower Power. Τα πάνινα παπούτσια είναι γεμάτα με πολλά πρόσθετα περιορισμένης έκδοσης, συμπεριλαμβανομένης μιας κιθάρας, επιπλέον κορδόνια, συσκευασίας ειδικής έκδοσης και ακόμη και λογότυπα swoosh σε σχήμα λουλουδιών. Στρογγυλή με μια στίγματα μεσαίας σόλας, αυτά είναι πολύ απολύτως τα πιο ενδιαφέροντα AM1 που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό!

Εάν επιδιώκετε να παραλάβετε τις έννοιες X Nike AM1 “Παρασκευή” από το Mellow Pack, τότε πρόκειται να ξεκινήσουν αποκλειστικά μέσω εννοιών στις 5 Μαρτίου, με ευρύτερη παγκόσμια απελευθέρωση σε επιλεγμένους εμπόρους που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλο το ρεύμα και ενώ είστε εδώ, δείτε το Nike Air Max 1 PRM “Wabi-Sabi”!

Εικόνα μέσω της ConceptSConcepts x Nike Air Max 1 “Παρασκευή”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της ConceptSConcepts x Nike Air Max 1 “Παρασκευή”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα