μέσω του περιοδικού Face
Ο Kanye West λατρεύει να αναλαμβάνει κινδύνους. Είτε πρόκειται για μουσική, μόδα ή πάνινα παπούτσια, ήταν πάντα ένας να σκεφτεί έξω από το κουτί, καθώς και ο πρόσφατα αποκαλυφθεί Yeezy Foam Runner είναι σταθερή απόδειξη αυτού. Παρουσιάστηκε σήμερα στο σύνταγμα του περιοδικού Face, είναι αντίθετο με οτιδήποτε έχουμε δει πριν.

Κατασκευασμένο από ένα μόνο κομμάτι λευκού αφρού, ο δρομέας αφρού διαθέτει ένα εύκολο στυλ ολίσθησης καθώς και ένα πλήθος διατρήσεων σε όλη την πλευρική πλευρά, δίνοντάς του μια εμφάνιση που μοιάζει με το Yeezy 700. Για μια μινιμαλιστική-συν-συν-maximalist αισθητική, προσφέροντας τους χρήστες με ομοιόμορφη άνεση που περιτυλίγεται γύρω από ολόκληρο το πόδι.

Εικόνα μέσω του περιοδικού Face
Αυτή τη στιγμή, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για τον Yeezy Foam Runner, ωστόσο πρέπει να είναι η πολλή πειραματική σιλουέτα του Ye. Προγραμματίζεται να μειωθεί κάποια στιγμή το 2020 σε ένα πολύ φθηνό σημείο τιμής, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο, αν θέλετε περισσότερα νέα σχετικά με αυτά. Θα έχετε ένα ζευγάρι; Τι άλλα χρώματα θα θέλατε να δείτε; Ενημέρωσέ μας!

Yeezy Foam Runner Προσγείωση στο 2020 pic.twitter.com/tig9uqrubw

& mdash; Yeezy Mafia (@theyeezymafia) 12 Σεπτεμβρίου 2019