είναι ήδη καλά τεκμηριωμένο ότι το 2021 είναι το έτος του dunk καθώς και τώρα μια ολοκαίνουργια επανάληψη με τίτλο Nike Dunk Low “Flip the Old School “Μόλις αποκαλύφθηκε. Το ζεύγος με άγρια ​​εμφάνιση σπάει το καλούπι όταν σχετίζεται με το σχεδιασμό, με ένα swoosh που δεν θα εμφανιστεί ποτέ, που δεν θα αμφισβητήσει καμία αμφιβολία μερικούς καθαριστές πάνινα παπούτσια!

Η σύσταση του ζεύγους μια Nike Dunk High Release από το 1999 με τίτλο “Attack City”, δείχνοντας το ίδιο ακριβώς μοτίβο μπλοκαρίσματος χρωμάτων. Εάν σας αρέσει ήδη η εμφάνιση αυτού του επερχόμενου ζεύγους, τότε ελέγχετε για να ανακαλύψετε όλες τις απαίτηση σας να καταλάβετε πότε αφορά την απελευθέρωση πληροφοριών καθώς και ακριβώς πώς να μπω.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Κατασκευασμένο από το Premium Leather, το πάνω μέρος των αθλημάτων έρχονται απολύτως τυλιγμένα σε αφαιρούμενο χαρτί κουτί, όπως και η πρόσφατα αποκάλυψε η Πολεμική Αεροπορία 1 “Keep ‘Em Fresh”. Κάτω από τα πάνινα παπούτσια παρουσιάζουν παραδοσιακή επένδυση καθώς και λογότυπο SWOOSH της Nike τόσο σε πλευρικές όσο και σε μεσαίες πλευρές, με το αριστερό πάνινο παπούτσι να αντιστράφηκε για αξιοσημείωτο αποτέλεσμα.

Η κίτρινη επωνυμία Nike Air βρίσκεται και στις δύο γλώσσες, καθώς και τα τακούνια για μια ακόμη κορυφαία εμφάνιση, ενώ κάθε πάνινο παπούτσι κάθεται εύκολα πάνω από ένα πλήρες σύστημα μεσαίας σόλας γεμάτο τεχνολογία αέρα, καθιστώντας αυτά ένα ζευγάρι που θα μπορείτε να κρατήσετε για μέρες κάθε φορά χωρίς κανένα είδος προβλημάτων άνεσης. Εάν είχατε ένα ζευγάρι dunks πριν καταλάβετε τι μιλάμε!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Το Nike Dunk Low “Flip the Old School” έχει μόλις αποκαλυφθεί, έτσι ώστε ακόμη και να περιμένουμε ακόμα μια ημερομηνία κυκλοφορίας. Μόλις πολύ περισσότερα εκτίθενται, θα είμαστε ο πρώτος που θα σας ενημερώσει, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στο ιδανικό εδώ στον μοναδικό προμηθευτή. Εν τω μεταξύ, φροντίστε να επιθεωρήσετε αυτά τα 15 προσιτά ζεύγη που προσφέρονται στον αστυνομικό ιδανικό τώρα στο Laced!

Εικόνα μέσω της Nike