θεωρώντας ότι πρώτα διαρρεύσει το καλοκαίρι του 2018, οι sneakerheads οπουδήποτε έχουν (IM) που περιμένουν υπομονετικά στο Nike Air Max 97 ‘έχουν Μια μέρα της Νίκης για να κυκλοφορήσει, καθώς και τώρα, παίρνουμε την πλησιέστερη εμφάνισή μας ακόμα στα παπούτσια των πάνινα παπούτσια!

Από απόσταση, αυτά τα air max 97s μοιάζουν με ένα ακόμη banger από τον Sean Wotherspoon. Το άνω μέρος του πολυ-υλικού είναι βαμμένο σε ένα συνδυασμό παστέλ που περιλαμβάνει μοβ, aqua καθώς και ροζ τόνους, ενώ επιπλέον λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στον τύπο των καρτελών Air Max Heel, Swoosh Branding, “Hake a Nike Day” κείμενο, επίσης Ως χαμόγελο ασχολείται με το Lace Lock-συνολικά με ένα στόμα swoosh-logo. Για να ολοκληρώσετε το σχέδιο, μια μονάδα αέρα πλήρους μήκους βρίσκεται κάτω για επιπλέον άνεση καθώς και ένα ομαλότερο βήμα.

Ρυθμίστε την απελευθέρωση την 1η Μαρτίου, ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για το Nike Air Max 97 ‘Have a Nike Day’ και φροντίστε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή SOLE SYPORY για δωρεάν ιδανικό τώρα! Στις σχετικές ειδήσεις, η πλήρης σειρά για το πακέτο “Have a Nike Day” έχει αποκαλυφθεί!

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τρέχον εδώ!

Εικόνες μέσω de4th2f0amz