Naked έχει επανενωθεί με την κοινοπραξία Adidas για μια σιλουέτα που δεν έχει δει ποτέ. Ονομάστηκε το Magmur Runner, αυτό παίρνει χοντρά παπούτσια σε ένα ολόκληρο άλλο επίπεδο, και είναι ένας αστυνομικός για κάθε συλλογή πάνινα παπούτσια αυτή τη σεζόν!

Σχεδιασμένο στο σπίτι από το αποτύπωμα που βασίζεται στην Κοπεγχάγη, το παπούτσι έχει αποκαλυφθεί σε δύο ξεχωριστά χρωματιστά, συμπεριλαμβανομένης μιας λευκής υπόθεσης και μιας οικογενειακής έκδοσης φίλων και οικογενειών. Ο πρώτος είναι ζωγραφισμένος σε διάφορες αποχρώσεις του λευκού, δίνοντας στο παπούτσι μια γευστική εμφάνιση. Κάτω από κάτω, υπάρχει μια επιπλέον ογκώδη μεσαία σόλα αδιπρένης, ενώ η διπλή επωνυμία γλωσσών-tab, τα καθαρά λευκά κορδόνια σχοινιού και η καρτέλα του τόνου οπίσθιας έλξης ολοκληρώνουν το σχέδιο.

Πτώση στο πλαίσιο του προγράμματος “Communitas Release” της Adidas Conmanitas, το οποίο στοχεύει να φέρει μαζί τις κοινότητες, το γυμνό X Adidas Consortium Magmur θα είναι διαθέσιμο στις 15 Μαρτίου σε γυμνά καταστήματα και καταστήματα παγκόσμιας κοινοπραξίας από τις 16 Μαρτίου. Το ‘Friends & Η Family ‘Edition θα είναι διαθέσιμη μόνο στα καταστήματα της μάρκας της Δανίας. Ενημερώστε μας αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι και φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!