Νωρίτερα φέτος, ο Hiroshi Fujiwara εντοπίστηκε λικνίζοντας ένα ζευγάρι σχεδίασης θραυσμάτων που δεν έχει δει ποτέ πριν από το Hong Kong. Έχουμε μια πολύ σύντομη ματιά στο The Grails τον Απρίλιο, αλλά τώρα, παίρνουμε την πλησιέστερη εμφάνισή μας ακόμα χάρη σε αυτές τις ολοκαίνουργιες εικόνες από το Goat!

Διαθέτοντας τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων με το εξαιρετικά πολυπόθητο Design Fragment X Air Jordan 1 που κυκλοφόρησε το 2014, αυτά τα ειδικά AJ3s διαθέτουν μια λευκή δερμάτινη κατασκευή υψηλής ποιότητας με μαύρες και μπλε τόνους γύρω από το toebox, το τακούνι και το κολάρο.

Η τεχνική θύελλα χτυπά τη μεσαία σόλα, ενώ το κλασικό “Nike Air”. Το σήμα χαρίζει το πίσω μέρος του παπουτσιού. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, το εικονικό λογότυπο Thunderbolt της Fujiwara έρχεται ανάγλυφο στην πλευρική τακούνια, ολοκληρώνοντας την άξια εμφάνιση.

Δυστυχώς, δεν μοιάζει με το Design Design X Air Jordan 3 θα πάρει ποτέ μια δημόσια απελευθέρωση, αλλά μόνο ο χρόνος θα πει. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να μας ενημερώσετε ποια είναι η αγαπημένη σας συνεργασία Air Jordan 3 όλων των εποχών!