μέρα με τη μέρα, φαίνεται ότι πολύ περισσότερες μάρκες μπαίνουν στο χώρο NFT. Αφού η γιγαντιαία γιγαντιαία Nike έλαβε RTFKT Studios στα τέλη του περασμένου έτους, ο ψηφιακός κόσμος παίρνει γρήγορα έλξη, καλωσορίζοντας τους νέους εμπόρους στο OpenSea καθημερινά. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Yoon Ahn, καθώς και η ιαπωνική ετικέτα μόδας της Verbal, προετοιμάζουν τα εγκαίνια του Web3.

Με τίτλο “POW!” Συλλογή, η δουλειά των 2.022 τεμαχίων είναι ένα προφανές νεύμα για την ενέδρα Pow του Ahn! Τα κοσμήματα που χρησιμοποιούν συνήθως αποτελούνται από μενταγιόν καθώς και δαχτυλίδια που η σύσταση pop art. Επιπλέον, οι πληροφορίες σχετικά με το κόστος της μέντας καθώς και την ημερομηνία πρέπει να επιβεβαιωθούν. Ωστόσο, αυτό που καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής είναι ότι αυτοί οι δακτύλιοι 3D NFT θα προσφέρονται σε διαφορετικά χρώματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά, οπότε περιμένετε μερικά ασυνήθιστα κομμάτια να εμφανιστούν.

Επιπλέον, η ομάδα Discord τους προσφέρεται ήδη για πρόσβαση του κοινού, επιτρέποντας στα μέλη να διατηρούν έως και ημερομηνία με τις πρόσφατες δραστηριότητες του έργου, συμπεριλαμβανομένων των online συνεδριών AMA με AHN και με λεκτική.

Είτε ήσασταν ένας από τους τυχερούς ανθρώπους που συμμετέχετε στο κανάλι Ambush Discord, καθώς και κέρδισε μια λειτουργία OG για λευκές, σας προτείνουμε να κρατάτε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα εδώ στον μοναδικό προμηθευτή καθώς συνεχίζουμε να σας ειδοποιούμε με το ρεύμα NFT News. Μιλώντας για τις κυκλοφορίες NFT, η δουλειά του NFT του Takashi Murakami πέφτει νωρίτερα, χάρη σε σας νομίζετε!

Εικόνα με ενέδρα