Samuel Ross ‘A-Cold-Wall* Το αποτύπωμα δεν είναι ξένος στις συνεργασίες της Nike και τώρα το δίδυμο εξουσίας έχει αποκαλύψει την τελευταία τους συνεργασία. Με βάση το ζουμ Vomero +5 Silhouette που έκανε το ντεμπούτο του το 2010, αυτό σίγουρα θα γυρίσει τα κεφάλια αυτή τη σεζόν.

Λαμβάνοντας υπόψη έναν ριζοσπαστικό επανασχεδιασμό, το Zoom Vomero +5 έχει αφαιρεθεί από τα επιχρίσματα του PU προκειμένου να επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης, πράγμα που σημαίνει ότι η εμφάνιση του πάνινα παπούτσια θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Η απελευθέρωση σε δύο ξεχωριστά χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου και του λευκού, ένα λεπτό swoosh κοσμεί τις πλευρικές και μεσαίες πλευρές, ενώ το branding του A-Cold-Wall* κάνει το δρόμο του στο toebox.

Συζητώντας τη συνεργασία, ο Samuel Ross εξήγησε: “Με το Vomero, υπήρξε αυτή η ευκαιρία να εκτοξεύσει πραγματικά την τεχνολογία της εποχής του και να εκσυγχρονίσει την αισθητική, η οποία είναι ασυμβίβαστη για το σκοπό και τη λειτουργία της. Είναι ενδιαφέρον να κοιτάξουμε ένα παπούτσι που έχει ένα τόσο εκπληκτικό και γυαλισμένο σύρμα πλαισίου και στη συνέχεια να είναι σε θέση να απομονώσει μεμονωμένες πτυχές αυτού του παπουτσιού, για να εκφράσει πραγματικά την τεχνολογία. Είναι πολύ συναρπαστικό να παίρνετε κάτι που είναι πολύ εκπληκτικό και να μην ερμηνεύσετε απαραίτητα αλλά να επανεκτιμήσετε το προϊόν. ”

Αυτή η προσέγγιση χρησιμοποιείται επίσης σε μια συλλογή ενδυμάτων που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τα δύο χρώματα ζουμ Vomero +5. Αυτό περιλαμβάνει ένα parka στο ιαπωνικό νάιλον που αρχίζει ως υφή μαθήματος και μαλακώνει με την πάροδο του χρόνου, καθώς και ένα περικομμένο παντελόνι εμπνευσμένο από τη βιομηχανία.

Ορίστηκε να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Λονδίνο στις 17 Νοεμβρίου, προτού λάβει μια παγκόσμια κυκλοφορία στις 29 Νοεμβρίου, ενημερώστε μας τι πιστεύετε για το A-Cold-Wall* x Nike Collab κάτω στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Σε σχετικές ειδήσεις, ο Nicky Diamonds έχει πειράξει το Diamond Supply Co. X Nike SB Dunk ‘White’!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να δείτε τα τελευταία εδώ!